Család

Otthonából tűnt el a 12 éves Antal

A kunszentmiklósi rendőrök nagy erőkkel keresik Mihály Antalt. Az eltűnt tini hátizsákot is vitt magával.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat a 12 éves Mihály Antal eltűnése ügyében. A fiú 2017. április 28-án otthonából ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta is ismeretlen – írja a police.hu.

Az eltűnt tini 148 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid barna hajú. Eltűnésekor szürke kapucnis felsőt, kék farmernadrágot és kék vászoncipőt viselt, valamint kék alapon fekete rajzú hátizsákot vitt magával.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információja van, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top