Család

70 éves bácsi életét mentették meg a hős rendőrök

Időben érkezett a segítség az idős férfi számára. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Izsáki Rendőrőrsének két rendőre mentette meg a 70 éves bácsi életét.

Egy izsáki lakó bejelentette a rendőrőrsön, hogy egyedül élő ismerősét lassan egy napja nem tudja elérni telefonon, valamint a lakásán sem nyit neki ajtót senki. A helyszínre perceken belül kiért Bálint Richárd r. hadnagy és Nagy Sándor r. főtörzsőrmester, akiknek ugyancsak nem nyitott ajtót az ott lakó 70 éves férfit.

Ezután telefonon próbálták meg elérni, aminek csengőhangja a lakásból kihallatszott, valamint egy “horkolásszerű” hangra is felfigyeltek. A rendőrök azonnal, a szögesdróttal futatott tetejű vaskapun átmászva a bejárati ajtóhoz rohantak. Az ajtó előtti lelakatolt vasrácsot közös erővel leemelték, majd az időközben értesített asztalosok segítségével roncsolás- és sérülésmentesen kinyitották a bejárati ajtót – számolt be a police.hu.

Az idős férfit a fürdőszobában, a padlón fekve találták meg eszméletlen állapotban. Rögtön értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a bácsit kórházba szállították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top