Család

“Olyan nekem, mintha az apukám lenne” – megható levelet írt tanárának a kisfiú

Teljesen meghatódott az ötödikben tanító pedagógus, mikor az alábbi levelet megkapta egyik diákjától. A kisfiú azt írja, Mr. J. olyan számára, mintha az édesapja lenne...

Azért mégis vannak a pedagóguspályának örömei, legalábbis ezt tapasztalhatta meg egy ötödikes tanár, aki szívhez szóló levelet kapott egyik fiatal diákjától.

 

“Kedves Mr. J.!

Köszönöm, hogy olyan szuper tanár és elképesztő ember! Ez a tanév nagyon jól telt, nagyon élveztem az egészet, és ezt Önnek köszönhetem!

Bárcsak több olyan tanár lenne, mint Ön. Soha nem fogom elfelejteni. Olyan nekem, mintha az apukám lenne. A valódi apukámmal sose találkoztam, de nem baj, mert maga úgy bánik velem, mintha a fia lennék.

Ön nagyon sok örömet ad nekem! Mindig megetet, ha éhes vagyok, mindig megölel, ha szomorú vagyok. Soha nem fogom elfelejteni, Mr. J., nagyon szeretem, és sosem fogom elfelejteni!

Szeretettel,

Markus”

A megható levelet Twitteren osztotta meg a tanár, aki hozzáfűzte, hogy a levél az asztalán várta a termében, és hogy könnyekig hatódott, mikor elolvasta. A levelet azóta több mint 134 000-en megosztották a neten, hálát adva az áldozatos Mr. J.-nek is!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top