Család

Játszótér mellett vetette magát halálba a rákos fiatalember

A környéken többen is látták, amint a fiatalember a halálba ugrik a tizedik emeletről. Az öngyilkosság előtt a férfi még felhívta szüleit, és elbúcsúzott tőlük.

Az újbudai Csalafinta játszótér több panelház találkozásánál épült, számtalan gyerekes család jár oda nap mint nap, akik közül néhányan látták, amint a húszas-harmincas éveiben járó fiatalember a tizedik emeletről veti magát a mélybe. A megrázó eset kedden délután történt. Három rendőrautó és egy mentő érkezett az öngyilkosság helyszínére.

A Bors úgy tudja, a fiatalember vég­stádiumban lévő rákos beteg volt. Mielőtt kiugrott, még fel­hívta a szüleit, hogy elbúcsúzzon tőlük. A rendőrséget a szülők értesítették. A fiatalembernek hatalmas fájdalmai lehettek.

A kiérkező mentősök még megpróbálták újraéleszteni a férfit, de hiába, életét már nem tudták megmenteni. A férfi szülei is a tragédia helyszínére siettek. Megtörve, egymásba kapaszkodva támogatták egymást.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

A játszótér közelében vetette magát a mélybe a rákos fiatalember

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top