Család

Lefordítjuk, mire gondol a nő, amikor ezeket a mondatokat mondja a férfinak

Nőként őstehetségünk van ahhoz, hogy ne mondjuk ki pontosan, amire gondolunk. Előfordulnak bizonyos szituációk, amelyekben nagyon is tipikusan viselkedünk, és megőrjítjük a férfiakat a többértelmű válaszainkkal. Ezért álljon itt nekik egy kis segítség, hogy mit is gondolhat a nő magában.

1. “Legyünk csak barátok.”

Amikor egy nő ezt mondja, akkor tényleg azt gondolja, hogy szeretne a pasi barátja lenni, feltételezi magában, hogy a férfinek sem lenne kínos. Sajnos, ez nem túl gyakran jön össze, mert a férfiak egy visszautasítás után már általában nem akarnak barátkozni. Úgyhogy ha egy nő ezt a mondatot használja, az azt jelenti, hogy “Kérlek, ne nyomulj rám, kényelmetlenül érzem magam tőled, és ha így viselkedsz továbbra is, inkább menj el”.

2. “Kedvellek, de…”

A kedvelés ebben az esetben nem azt jelenti, hogy a férfinak van még esélye, nem reményt akar kelteni a nő, hanem finoman és kíméletesen közölni, hogy nem akar kapcsolatot vele. Nem megbántódni kell rajta, inkább értékelni, hogy milyen kedvesen utasítottak el.

3. “Most mennem kell.”

Ha sosem mondta még neked ezt a mondatot egy nő sem, akkor szerencsés férfi vagy. Ha viszont már előfordult, hogy a randi közepén ezzel a szöveggel lépett le, az majdnem biztos, hogy azt jelentette, hogy annyira kényelmetlenül érezte magát, hogy már nem foglalkozott az alapvető udvariasság szabályaival sem, csak menekülni akart.

4. “Kedves pasi…”

Amikor egy nő így beszél a randipartneréről, akkor komolyan gondolja, hogy rendes ember, innen azonban két út vezet. Vagy úgy folytatja a mondatot, hogy boldogan találkozik vele legközelebb is, vagy úgy, hogy legyenek csak barátok.

12 mondat, amit a nők mondanak a férfiaknak - mutatjuk, mit jelentenek

5. “Szerinted cuki?”

A nő ebben az esetben nem tudja eldönteni, hogy közeledjen a pasihoz, vagy inkább hagyja a csudába az egészet. Megerősítést vár a barátnőitől, és ha megkapja, ugyanolyan bizonytalan marad, mint előtte.

6. “Nem állok készen a randizásra.”

Ezt a mondatot a férfiak is szívesen használják, egyezményes jel arra, hogy “nem akarok veled randizni, bocsi”.

7. “A barátnőd egy nagyon szerencsés nő.”

A férfinek van barátnője, de mégis szeretné elcsábítani a nőt, aki viszont tartja magát és nem kezd egy foglalt pasival. Nyilván nem gondolja komolyan, hogy szerencsés az a barátnő, hiszen épp meg akarja csalni a párja.

8. “Nem vagyok olyan hangulatban, hogy ma bulizzak, inkább otthon maradok.”

Aki ezt mondja, az már felvette az otthonkáját, kinézte, milyen sorozatot szeretne aznap este darálni, és bekészítette a mikróba a popcornt. Esze ágában sincs kimozdulni otthonról, úgyhogy felesleges minden könyörgés.

9. “Lassítani szeretnék.”

Jelentheti azt, hogy túl korán akartad fizikai síkra terelni a kapcsolatot, de azt is, hogy fél, hogy esetleg pszichopata vagy, és előbb szeretne meggyőződni róla, hogy nem zárod a pincébe és teszed a szexrabszolgáddá.

12 mondat, amit a nők mondanak a férfiaknak - mutatjuk, mit jelentenek

10. “Semmi bajom.”

Léteznek a világban olyan nők, akiknek tényleg semmi bajuk nincs, amikor ezt a mondatot kimondják, de a többség nem belőlük áll. Általában igenis van bajuk, csak nem akarják elmondani mi az, mert bosszankodnak a pasi miatt, amiért az nem gondolatolvasó.

11. “Mindegy, nem számít.”

Ha ezt olyankor mondja egy nő, amikor ideges, nehogy elhidd neki, mert bármiről is vitáztok, nagyon is számít neki.

12. “Van pasim.”

Ez két dolgot jelenthet: vagy tényleg van pasija és nem akar félrelépni, vagy nincs pasija, és csak kifogást keres, mert nem akar veled randizni. Mindegy, melyik igaz, a lényeg ugyanaz: azt szeretné, ha békén hagynád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top