Család

4 év után tért vissza családjához az elveszett labrador

A Sammy névre hallgató labrador összesen négy évet töltött az ausztráliai vadonban, mielőtt újra visszakerülhetett volna szerető családjához.

Sammy, a labrador egy kirándulás során kóborolt el családjától még 2013-ban, és hiába keresték lázasan több hirdetéssel is, a kutya nem került meg. Igaz, az elmúlt években többször, többen is jelezték, hogy látták a kutyát felbukkanni az erdős ausztrál vidéken, de végül mindig kiderült, hogy az illetők nem Sammyt látták.

A kutya gazdái újabb téves riasztástól tartottak, mikor nemrégiben meglátták a négy évvel ezelőtti Facebook-posztjuk alá rakott képet, de ezúttal kiderült, hogy tényleg Sammyről van szó! A kutya állítólag egy közeli ananászfarm körül tengődött, és az onnan elcsent gyümölcsön élt – ez magyarázatul szolgálna arra is, miért vannak most rémes állapotban az állat fogai.

4 év után tért vissza családjához az elveszett labrador 

A DNS-vizsgálat igazolta, hogy 100%-ig biztosan a négy éve eltűnt kutyáról van szó, persze már az is elegendő bizonyíték volt, hogy a kutya nagyon megörült régi családjának.

Sammy sajnos eléggé megsínylette a vadonban töltött éveket: lábán csúnya, elfertőződött seb keletkezett, melynek műtétjére a család most közösségi finanszírozással gyűjti a pénzt.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top