Család

Így találkozhatsz legkönnyebben életed szerelmével

Az online randizásnak megvan a maga előnye, de ha hosszú távon csinálod, és már túl sok csalódás ért, akkor érezheted úgy, hogy eleged van az egészből, és inkább nem is keresed tovább a társad. Ne tedd, mert van három ötletünk, hogyan ismerkedhetsz neten kívül.

James Allen Hanrahan párkapcsolati tanácsadó kifejezetten arra szakosodott, hogy a szingli nőknek segítsen abban, hogyan randizzanak és találjanak rá életük szerelmére. Szerinte ne adjuk fel, inkább változtassunk a stratégiánkon, úgy tuti sikert érünk el. A következő három kis titkot árulta el:

1. Legyél régimódi

Annyira, hogy szakadj el a telefonodtól és a laptopodtól, menj el egy tanfolyamra, ami érdekel, vegyél részt eseményeken, amelyek izgatnak és ahol tudsz tanulni valamit. A legjobb módszer arra, hogy találkozz egy új pasival, hogy a természetes közegében keresed. Egy ilyen tanfolyam vagy esemény pedig már előrevetíti, hogy legalább egy dolog van, ami mindkettőtöket érdekel, ráadásul nincs is rajtad nagy nyomás, mint egy randin.

Így találkozhatsz legkönnyebben életed szerelmével

2. Kérd meg a férfi barátaidat, hogy mutassanak be az ismerőseiknek

Ha valaki bemutat valakinek, az már ad egy jó alapot a kapcsolódásra. Egyrészt van közös témátok, másrészt megbízhatóbbnak ítélnek meg az ismerősök ismerősei. A férfiak pedig pontosan tudják, hogy ha egy nőt bemutat egy pasi egy másik pasinak, az azt jelenti, hogy szabad a pálya, lehet randizni.

3. Kérj segítséget egy férfitől

Annyira jól működik, hogy szinte mindegy, miben kérsz tőle segítséget. Olyan egyszerű kérdéssel odalépsz hozzá, hogy “Tudod, hogyan kell…?” vagy “Megmondanád, merre van a…?” Ez a stratégia azért hatékony, mert a legtöbb ember úgy működik – nemtől függetlenül –, hogy szeret segíteni, a szívességkérés megágyaz a társalgásnak, és jó érzéssel tölti el a másikat, hogy segíthet valakin, akinek szüksége van rá. Így máris közvetlenebb kapcsolat alakul ki köztetek, nem két idegen áll egymással szemben.

Ennek a három stratégiának az a titka, hogy anélkül hatékonyak, hogy nagyon erőlködni kellene velük. Csak éled az életed, és közben férfiakkal találkozol. Ez a spontaneitás stratégiája, ami előbb vagy utóbb biztos sikerhez vezet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top