Család

1 nappal előbb küldte el a kirándulásra 12 éves fiát az anyuka

A 12 éves fiú édesanyja elnézte a kirándulás időpontját, és egy nappal előbb rakta fel a gyereket a vonatra. Amikor rájött a bakira, már késő volt, a vonat kigördült az állomásról.

A liptóújvári édesanya biztos volt benne, hogy gyermeke hétfőn kirándul az osztálytársaival. Kiment a 12 éves fiúval az állomásra, és felültette a gyereket  a Zsolnára induló vonatra. A fiú ugyanis Zsolnán találkozott volna diáktársaival és az osztályfőnökével.

Csakhogy az édesanya csúnyán elnézte az időpontot, az osztálykirándulást ugyanis egy nappal későbbre, keddre szervezte meg az osztályfőnök.

Az édesanya magától jött rá az óriási bakira, de már késő volt, a vonat a fiával együtt kigördült az állomásról. Gyorsan felhívta a rendőrséget, akik, miután megkapták a gyerek személyleírását, fél órán belül megtalálták az önhibáján kívül csellengő iskolást.

Azt sajnos nem tudni, a gyerek vajon mennyire rémült meg, amikor a rendőrök rátaláltak, és vajon ma reggel is épp olyan bátorsággal ült-e fel a vonatra, mint az előző napon, mindenestre az biztos, hogy semmi baja nem történt az előző napi kaland során – írja a Parameter.sk.

Elnézte a kirándulás időpontját a liptóújvári édesanya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top