Család

13 évvel később talált rá elveszett gyémántgyűrűjére

Kalandos történet, ahogy 13 év után a gyémántgyűrű visszakerült jogos tulajdonosához.

Mikor Trisha O’Quinn és nagymamája meglátta, hogy egy idegen pár a tavukban próbál pecázni, először el akarták zavarni őket, de rövidesen kiderült, hogy Jenni és Eric Easter a nő elveszett gyémántgyűrűjét próbálják kihalászni. O’Quinn persze rögtön megpróbált segíteni a kétségbeesett párnak – hiába. Később aztán felírta a pár adatait, hogy ha esetleg mégis megkerül a gyűrű, kapcsolatba léphessen velük.

13 évvel később talált rá elveszett gyémántgyűrűjére 

Alig hat hónappal később, mikor a tó kicsit kiszáradt, O’Quinn pillanatok alatt meg is találta az ékszert. Azonnal rohant, hogy telefonáljon Easteréknek, de a megadott szám nem működött, neki pedig nem volt más elérhetősége a párhoz. A lány aztán évekre elfeledkezett a gyűrűről, és csak nemrégiben jutott eszébe, hogy a közösségi médián keresztül próbálja megtalálni gazdáját.

Azt már nem tudni, hogy a Facebook erejének vagy valamilyen rejtélyes csillagállásnak köszönhetően, de Eric Easter belebotlott a posztba, és rögvest kapcsolatba is lépett O’Quinnel. Így az elveszett gyűrű 13 év után visszakerülhetett gazdájához!

 

AbcNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top