Család

Csináld magad: szuper ajándékötletek ballagásra

Nyakunkon a ballagás, annak minden szépségével. És még örülhetünk, hogy az érettségi idén nem ránk vár, mi csak az első sorból izgulunk a gyerekért, barátért, testvérért vagy rokonért, hogy minden simán menjen. Nekünk maradt hát a feladat, hogy készítsünk valami igazán eredeti és emlékezetes ballagási ajándékot.

A ballagási ajándék lehet komoly értéket képviselő, attól függően persze, hogy milyen közeli rokonságba vagyunk az érettségi előtt álló fiatallal, de azért nem árt, ha viszünk bele egy kis humort is. Ezt pedig a legjobban egy saját készítésű ballagási ajándékkal tudjuk megvalósítani.

Ballagási ajándékot mindenkinek!

Ballagási ajándék régebben az érettségiző, a felnőttkor küszöbén álló fiataloknak járt. Manapság viszont már az óvodákban is ballagnak a nagycsoportosok, komoly műsor keretében, így nekik is jár ballagási ajándék a nagyitól. Habár itt azért nem kell túlzásba esni, ami az értéket illeti. De ballagási ajándékra számítanak a nyolcadik osztályt elvégzettek is.

DIY ballagási ajándék humorral

Kedves ötlet és emlékezetes is, egy saját készítésű ballagási ajándék, bármely korosztályról is van szó. Sőt, ballagáskor nem szabad megfeledkezni a szintén búcsúzó pedagógusokról sem, ők is örülnek egy-egy apró figyelmességnek.
A következő ajándékötletek viszont főleg érettségizők rokonainak adnak tuti tippeket:

Túlélőkészlet főiskolai, egyetemi kollégiumba készülőknek. Tartalmaz mindent, amire az első 1 hónapban szükség lehet.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

 A szürke egyetemi hétköznapokra egy kis italkészlet. Persze mindenből csak mini verzió, hogy azért meg ne ártson.

Pinterest

undefined

 Saját készítésű kávéskészlet. Fiatalos, bohókás és garantáltan nincs két egyforma. Könnyű lesz megkülönböztetni az albérletben.

Pinterest

undefined

 Azoknak, akik a nagybetűs életre készülnek. Minden, amire a konyhában szükség lehet.

Pinterest

undefined

 Nagy valószínűséggel már az első bulin nagy hasznát veszi a frissen érettségizett fiatal.

Pinterest

undefined

 Kaparós sorsjegy, a legtöbb lehetőséget magában rejtő ballagási ajándék!

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top