Család

Álomszép képek készültek a leendő szülőkről, pedig az apa ott sem volt a fotózáson

A texasi fotós úgy készítette el a közös képeket, hogy a leendő apa közben 7000 mérföldnyire, Japánban állomásozott.

A texasi Nicole Bedwell még épp csak várta első gyermekét, mikor szerződtette Traci Fugitt fotóst, hogy készítsen róla kismamafotókat. A probléma csak az volt, hogy Nicole mindenképp olyan képeket szeretett volna, melyeken hivatásos katona férje, Wesley is szerepel, aki akkoriban több mint 7000 mérföldnyire, Japánban állomásozott.

A profi fotós szerencsére nem riadt meg a kihívástól, kétféle megoldással is készült az első gyermekét váró párnak. “Készítettem egy olyan sorozatot, ahol a kismama a férje fotóját tartja, így Wesley is megjelenhetett a fotókon. Ám még ezeknél a képeknél is szebb lett az a fotó, melyet tulajdonképpen két képből hoztam össze” – nyilatkozta a Huffington Postnak Traci.

Kép forrása: Traci Fugitt
Kép forrása: Traci Fugitt

A szóban forgó fotóhoz Traci lefotózta Nicole-t, majd megkérte Wesley-t, hogy küldjön magáról egy olyan képet, amin kinyújtja a kezét. Később a fotós ezt a két képet gyúrta egybe, aminek az eredménye ez a csodaszép fotó lett:

Álomszép képek készültek a leendő szülőkről, pedig az apa ott sem volt a fotózáson

Azóta egyébként megszületett a pár kislánya, Pyper. “Eredetileg április 22-ére vártam volna, de az orvosok már jóval korábban, április 13-án úgy döntöttek, hogy elindítják a szülést. Szerencsére idejében szóltak, így Wesley is haza tudott repülni, bár nem sokon múlt, hogy lemaradjon lánya születéséről” – mesélte a büszke édesanya.

Olvass még többet kismamafotókról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top