Család

Meseszép teadélutánnal lepte meg kislánya a katona apukát

A nem mindennapi "randit" a tengerészgyalogos felesége profi fotóssal örökíttette meg, hogy így bizonyítsa, a katonáknak is van gyengéd oldaluk.

“Szerencsére a férjem és Ashley kapcsolata a sok utazás és a szigorú napirend ellenére is szoros” – nyilatkozta az ABC News amerikai hírcsatornának Lizette Porter, majd hozzátette, azért még ezt a kiegyensúlyozott és vidám négyéves kislányt is megviseli olykor, hogy csak ritkán látja apukáját.

Vannak időszakok, amikor sokat mondogatja, hogy hiányzik neki az apukája. Nagyon szeret vele együtt játszani vagy kirándulni, ezért döntöttem úgy, hogy ha Keven hazajön, különleges »randit« szervezek kettőjüknek.” Lizette a lapnak beszélt arról is, hogy férjének az utolsó utáni pillanatig nem árulta el, mire számítson.

“Amikor kiderült, hogy teadélutánra hivatalos a kislányával, először nagyon megszeppent. Nehezen tudta elképzelni magát a helyzetben, de szerencsére nem kellett sokáig győzködni őt, hogy belemenjen a dologba. Keven mindent megtenne, hogy boldognak lássa a lányát.” A megható apa-lánya délutánról még egy fotósorozat is készült: a képeket Kyndal Rose készítette.

“Hamarosan átköltözünk az új otthonunkba, és az a tervünk, hogy a képeket Ashley szobájának a falára tesszük majd ki” – mesélte az édesanya, aki elárulta, minden alkalommal elérzékenyül, amikor a fotókra néz.

Olvass még több megható apa-lánya történetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top