Család

Ez a nyolcéves kisfiú autóval vitte hamburgerezni a húgát

Tudjuk, hogy Amerikában korán elkezdenek vezetni a fiatalok, de ez a nyolcéves sofőr mindenkinek tudott meglepetést okozni.

A hétvégén történt, hogy egy nyolcéves ohiói fiúcska éhes lett. A húga is megéhezett, hamburgert akartak enni. A szüleik már aludtak, mert nagyon kifárasztotta őket, hogy egész nap a gyerekekkel játszottak. A gyerekek viszont még nem voltak fáradtak, ők hamburgert szerettek volna enni.

Ezért kocsiba pattantak. A nyolcéves fiú vezetett. A gyorsétterem felé vezető úton lassan, körültekintően haladt, a közlekedési szabályokat betartva. Épp ezért a járókelők azt hitték, mögötte ülnek a szülei, és mutogatják neki, hogyan kell vezetni.

Néhányan azért hívták a rendőröket, akik utol is érték a fiút és húgát. A fiú elmesélte, hogy sok autós YouTube-videót nézett, onnan tanult meg vezetni. Senkinek nem történt semmi baja, a gyerekek a rendőrségen várták meg a nagyszülőket, és a rendőröktől kaptak sajtburgert is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top