Család

Erkölcstant is oktatott a 13 éves lányt megrontó isaszegi tanár

13 éves diákját rontotta meg az isaszegi általános iskola erkölcstant is oktató tanára. A szülők nem értik, mégis hogyan fordulhatott elő mindez az iskolában. A régi diákok szerint korábban is akadt példa rá, hogy a tanár túllépett a határokon.

Még szerdán is rendőrautó parkolt az isaszegi általános iskola előtt. A történelemtanárt egy héttel ezelőtt vette őrizetbe a rendőrség. A gyanú szerint a tanár megrontotta az egyik 13 éves diáklányt.

A szülőket sokkolta a hír, azóta mindenki a gyerekét faggatja, közeledett-e felé is szexuális szándékkal a tanár. A legvisszataszítóbb az ügyben, hogy a tanár erkölcstant is oktatott az általános iskolában, és magánórákat is adott. A Bors néhány, már középiskolás diáktól megtudta, korábban is előfordult, hogy a tanár túl lépett a határokon.

A megrontott 13 éves kislány kifejezetten félénk, visszahúzódó gyermek. A család ügyvédje szerint a férfi a felügyelete alatt álló diák sérelmére követte el bűncselekményt, amiért 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Diákját rontotta meg az isaszegi általános iskola erkölcstantanára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top