Család

Facebookon találta meg két éve eltűnt macskáját

Az idős asszony több, mint két éve veszítette el szeretett cicáját – egy facebookos hirdetésben látta először viszont.

Az idős kandúr, Jimmy mindig is az a fajta cica volt, aki a napot kóborlással töltötte, de este mindig visszatért gazdájához, Sue Zelitskyhez. Egy napon azonban nem így történt, és Zelistky hiába is kereste a macskát, sehol nem találta. Teltek a napok, hetek és hónapok, és a család már teljesen letett Jimmy megtalálásáról – az idős asszony sem számíthatott rá, hogy nagyjából két és fél év múlva a Facebook-falán látja először viszont.

Facebookon találta meg két éve eltűnt macskáját

Zelitsky egy állatmenhely oldalán látta a cicát, aki nagyon emlékeztette a néhai Jimmyre, ezért azonnal kocsiba pattantak, hogy elvezessenek az asszony otthonától 16 km-re található menhelyre. Zelitsky lepődött meg leginkább, hogy a macska tényleg Jimmy volt: az idős asszony szólongatására a cica is megismerte őt, a néni pedig azonnal könnyekben tört ki. “Ez az egész szinte túl szép, hogy igaz legyen… és mégis igaz” – sommázta a történetet a régi-új cicatulajdonos. 

Facebookon találta meg két éve eltűnt macskáját

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top