Család

4 gyerekkel került utcára az elvált édesanya

Az édesanyát négy gyermekével együtt lakoltatta ki a bank a húsz év munkájával felépített családi házból. Az asszony elvált férjétől, akivel közösen vették fel a devizahitelt, de nem tudtak megegyezni, ki fizesse tovább a részleteket.

A végrehajtók felügyelete mellett költözött ki a berettyóújfalui családi házból a négygyermekes édesanya. Az asszony és volt férje a devizahitel tartozásait megegyezés híján nem fizették, így a bank kilakoltatta a családot a házból.

Az édesanya elmondása szerint még ezen a héten is egyeztetett a bankkal, legalább bérlőként hadd maradhasson a házban a gyerekekkel. Nem jutottak dűlőre.

Az épületbe húsz év munkáját fektették, az építkezésre volt férjével összesen 6 millió forintot vettek fel két részletben. Kezdetben 30 ezer forintot fizettek havonta, de aztán a devizahitel részletei úgy megugrottak, hogy az édesanya egyedül már nem tudta fizetni.

Az ingatlan ma már a banké. Az édesanyának a gyerekek érdekében is mielőbb új lakást kell találnia – hangzott el a TV2 Tények műsorában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top