Család

“Kína legdögösebb nagypapája” lett a Reebok új arca

Az acélos testű 81 éves kínai modellt a Reebok is felfedezte magának – a fitneszmodell Wang Desun a sportmárka legújabb arca lett!

Korábban mi is írtunk már Kína legdögösebb nagypapájáról, Wang Desunról, aki először a kifutókon mutatta meg félmeztelen testét – sokak örömére –, most azonban már hivatalosan is egy legendás sportmárka arca lett.

 

Külön érdekes egyébként, hogy a szexi kínai nagypapa csak nyugdíjasként vágott bele a testépítésbe: alig néhány év alatt dolgozta ki ennyire acélosra a testét. Miután először felkapta a nyilvánosság kifutós szereplése után, valódi netes híresség lett, olyannyira, hogy még az Adidas alá tartozó Reebok is felfigyelt rá. A 81 éves férfi most hivatalosan is a sportmárka legújabb arca lett, a “Be More Human” szlogennel fémjelzett kampányban.

 

Wang egyébként már korábban is bátorította az időseket a mozgásgazdag életmódra, és most reménykedik benne, hogy a Reebok kampánnyal még többeket biztat sportolásra.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top