Család

Húsvéti ajándék a nyugdíjasoknak? Itt a válasz!

Miután több internetes portálon is megjelent az az álhír, miszerint a nyugdíjasok a karácsonyihoz hasonló ajándékot kapnak a kormánytól, megszólalt a Miniszterelnökség is az ügyben, és gyorsan lehűtötte a kedélyeket. Nincs szó húsvéti Erzsébet-utalványokról.

Nem kapnak húsvétra Erzsébet-utalványt a nyugdíjas korú nők – üzente meg a Miniszterelnökség a Pénzcentrumnak, miután a portál rákérdezett a kormánynál az interneten terjedő hír valóságtartalmára. Azt írják több helyen is az interneten, hogy 5–15 ezer forintos Erzsébet-utalvánnyal kedveskedik húsvét alkalmából a hölgy nyugdíjasoknak a kormány, ezt a hírt cáfolta meg most a Miniszterelnökségi Sajtóiroda.

“A hír nem igaz” – foglalta össze röviden a Miniszterelnökség. A hírt azért vélték többen is valóságosnak, mert hasonló módon kaptak 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok karácsony környékén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top