Család

Újabb megrendítő részletek derültek ki a csongrádi gyilkosságról

Öngyilkos lett a csongrádi gyilkos édesanyja. A 27 éves férfi öt éven át titkolta tettét, mert az áldozatot senki sem kereste. A rendőrök hétfőn találták meg az elásott holttestet.

Beismerte a 27 éves, csongrádi P. Zoltán, hogy 2012-ben megölte édesanyja élettársát. A gyilkosságot öt éven át titkolta, az áldozatot ugyanis senki sem kereste. A rendőrség vélhetően névtelen feljelentést követően vonult ki a családi házhoz.

Két nappal ezelőtt jelentek meg a rendőrök az egyik csongrádi családi házban, majd annak kertjében ástak. A szomszédok már ebből tudni vélték, a gyilkos férfi anyjának valamelyik élettársát keresik. A Délmagyar úgy tudja, a Petneházy utca egyik udvarában hétfőn találták meg a holttestet.

Azóta bebizonyosodott, valóban élettársi viszony fűzte az öt évvel ezelőtt meggyilkolt 52 éves férfit P. Zoltán édesanyjához. Állítólag a nő halála után az idősebb férfi ki akarta a házból költöztetni a fiút. Zoltán maradni akart, amiből végzetes konfliktus alakult.

P. Zoltán jelenleg is börtönbüntetését tölti, miután három éve késsel próbált kirabolni egy csongrádi üzletet. A szomszédok szerint a fiatal férfi akkor kezdett lecsúszni, amikor édesanyja öngyilkos lett. A családi házra óriási jelzálogot jegyeztek be, a férfi pedig nem tudta fizetni a hitel törlesztőrészleteit. A környékbeliek bár meglehetősen furcsának tartották a fiút, sosem gondolták volna róla, hogy képes embert ölni.

A Petneházy utca egyik családi házának kertjében találták meg a holttestet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top