Tőled Tanultam cikkek

Kvíz: Te kitalálod, ki az anyuka a képen?

Tíz olyan anya-lánya fotó következik, amelyen a szereplők inkább tűnnek testvéreknek, mint anya-lánya párosoknak. Lássuk, kitalálod-e, ki az idősebb.

Mondják, hogy a boldogság kortalanná tesz, meg hogy az anyaság megszépít, és minden héten feltalálja valamelyik önjelölt okos a bőr öregedésének aktuális ellenszerét is. De ez mind nem számít. Azt a titkot szeretnénk most azonnal megtudni, amivel a következő édesanyák őrzik a fiatalságukat.

Tőled tanultam

Ők vannak ott az első lélegzetvételünknél, vigyázzák az első léptünket és az összes többit is a háttérből, amíg csak élnek. Közben bölcsen, szinte észrevétlenül pakolják a felbecsülhetetlen értékű útravalót a hátizsákunkba. Az anyai tanácsok igazi kincsek, melyek elkísérnek minket egy életen át. Nem lehetünk elég hálásak értük!

És nektek mit tanított az anyukátok?

Írjátok meg a toledtanultam@centralmediacsoport.hu e-mail-címre a legfontosabb tippet, tanácsot, amit valaha tőle kaptatok! A legjobb mondatokat az NLCafé szerkesztőségi zsűrije fogja kiválasztani, és majd ti szavazhatjátok meg, melyik a tíz legjobb anyai tanács. A tíz nyertes mondat beküldői NLCafé-s ajándékcsomagot kapnak

 

Egyszerűen csak pislogunk. Ti kitaláljátok, ki az anya és ki a gyerek a következő fotókon?

 

 via

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top