Család

Bezúzta a kiadó a fütyis kifestőt

A hatéves gyerekeknek készített botrányos, fütyis kifestőkönyv kiadója elnézést kért mindenkitől, akit kiadványa megsértett.

Ahogyan hétfőn megírtuk, visszavonták a botrányos fütyis kifestőt, a könyveket árusító CBA levette a polcairól, nem árusítják többé. Közben a kifestőkönyv kiadója bocsánatot kért mindazoktól, akiket kiadványa megsértett, egyúttal jelezte, a könyveket bezúzták.

Az NLCafé szerkesztőségének levélben köszönte meg a segítséget az elsősöknek szánt szexuális felvilágosítókönyv visszavonásáért petíciót indított csoport. Íme a levél teljes szövege.

Tisztelt Szerkesztőség!

A Regnobooks Kiadó a mai napon értesítette szervezetünket arról, hogy a Napközis házi feladat 1. osztály munkafüzetet visszavonták a kereskedelmi forgalomból, példányait pedig bezúzták.

A Kiadó elnézést kért azoktól, akiket a kiadvány tartalma sértett, “vélt vagy valós okokból”.

Köszönjük az NLCafé munkatársainak, hogy hírt adtak petíciónkról. Talán az erről való közös gondolkodás és véleménycsere hatására elindulhatott egy közös társadalmi gondolkodás a szexuális felvilágosításról, annak lehetséges előnyös és kerülendő módjairól.

Üdvözlettel

Zaymus Eszter kampányfelelős

Elnézést kért a kifestőkönyv kiadója
Elnézést kért a kifestőkönyv kiadója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top