Család

Amikor a rendőrök adják át a kulcsot a részeg feleségnek

Nagysallón egy ittas férfit kapcsoltak le a rendőrök, aki a korábban ittassága miatt elvett jogosítványa nélkül vezetett. A rendőrök azt hitték, majd a felesége hazaviszi az autót. Tévedtek.

A felvidéki Nagysallóban hétfő állítottak meg a helyi rendőrök egy autóst, akiről tudták, hogy nemrég elvették a jogosítványát – ittas vezetés miatt. A parameter.sk cikke szerint a férfi most sem volt színjózan – leheletében 1,6 ezreléknyi alkoholt mutatott a szonda.

Mielőtt őrizetbe vették volna, a rendőrök megkérdezték, mi legyen a kocsival, kinek adják az autó kulcsát. “A feleségemnek” – felelte a férfi.

Jött is az 56 éves asszony, megkapta a kulcsokat, elindult, mikor a férje közölte a rendőrökkel, hogy a felesége is részeg, hiszen eddig együtt ittak. A rendőrök ezt követően azonnal megállították a nőt, aki az alkoholteszt eredményei szerint még férjénél is részegebb volt.

A szlovák hatóságok vélhetően gyorsított eljárásban döntenek a sorsukról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top