Család

A cuki nagyszülők minden héten hamburgeres fotókkal bombázzák az unokákat

Egy amerikai nagymama-nagypapa duó kedvelt heti elfoglaltsága, hogy felkeresik a kedvenc hamburgerezőjüket, és ilyenkor nem felejtik el tudatni az unokákkal sem, hogy éppen hol vannak.

Patricia és Fred Burry Kaliforniában élnek, immár 50 éve, és az elmúlt fél évszázadban, amikor csak tehették, mindig ellátogattak az In-N-Out Burger nevű bisztróba. Fotókon akkor kezdték el megörökíteni a hamburgerezésüket, amikor fiuk Washington államba költözött, ahol az In-N-Out láncnak nincsenek éttermei. A kedves trollkodásból azonban idővel önálló program vált, Patricia és Fred pedig különleges alkalomként tekint a heti hamburgerezésre.

“A nagybátyám Washington államban él, ezért a nagyim mindig fotókat küld neki a hamburgerről, hogy egy picit bosszantsa” – mondta a CNN-nek nyilatkozva Burryék unokája, Heather Daniels. “Ilyenkor mindig megkéri a nagypapát, hogy tartsa az ételt, így a nagybátyám egyszerre érezheti, hogy mennyire hiányzik neki a papa és a kedvenc hamburgere.”

A fenti képet Heather töltötte fel Twitter-csatornájára, a képet pedig pár nap leforgása alatt több mint nyolcszázan osztották meg, és több mint háromezer lájkot kapott, a kedves történetről pedig a CNN mellett beszámolt többek között a Good Morning America, a Daily Mail, a BuzzFeed, a Yahoo és a brit Metro is.

“A nagyszüleim tudják, hogy feltöltöttem a képet Twitterre, sőt, a nagymamám osztotta meg először” – mondta Heather a nagymamájáról, aki a nagypapával közös Facebook-fiókot tart fenn. Ő már 75 éves, de folyamatosan használja a közösségi oldalakat, így tartja a lépést a világ dolgaival. “A nagypapám ennél jobban szeret a háttérbe húzódni, mert nagyon szerény, úgyhogy most egészen hihetetlen ez a nagy figyelem, ami rájuk irányul.”

Egyelőre még nincs róla információ, de ahogy ez a hasonló történetek esetén lenni szokott, nem lepődnénk meg, ha az In-N-Out Burger hamarosan egy életre szóló ingyenhamburgerrel lepné meg a Burry házaspárt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top