Család

Beköltözik fiával a Fehér Házba Melania Trump

Beköltözik fiával a Fehér Házba Melania Trump. A költözésről hivatalos közleményben tájékoztattak, már azt is tudni lehet, hogy szeptemberben költözik a First Lady és fia Washingtonba.

Donald Trump elnökké választását követően felesége, Melania Trump és és fiuk, Barron nem költöztek Washingtonba. A First Lady azért maradt fiával New Yorkban, mert meg akarta várni az iskolai tanév végét. A Trump-házaspár a választások óta New York és Washington között ingázik, ami meglehetősen sokba került az amerikaiknak.

A Fehér Ház hivatalos közleményben tudatta, szeptembertől Melania Trump és Barron is Washingtonba költöznek, ahol saját csapatot kapnak, és ahol magániskolában tanul majd az amerikai elnök fia. A bulvársajtó, de még a CNN hírtelevízió is többször hangoztatta, Melania egyáltalán nem akar a Fehér Házba költözni, mert First Lady sem akar lenni. Mostantól mindez csupán rosszízű pletyka. Ami pedig vitathatatlan, Melania Trump népszerűsége folyamatosan emelkedik.

Ősszel költözik a Fehér Házba Melania és fia Barron Trump
Ősszel költözik a Fehér Házba Melania és fia Barron Trump

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top