Család

Rokonának lakásáról tűnt el a 79 éves néni

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 79 éves girincsi nő eltűnése ügyében.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Sallai Béláné eltűnése miatt. A 79 éves Sallai Béláné március 22-én a reggeli órákban egy miskolci rokonának lakásáról ismeretlen helyre távozott – számolt be a police.hu.

Az eltűnt asszony megközelítőleg 155 centiméter magas, vékony testalkatú, haja őszes-barna színű, szeme színe szintén barna. Eltűnésekor sötétbarna bársonynadrágot, sötétkék tavaszi rövid kabátot, fekete tépőzáras bokacsizmát és szürke kötött sapkát viselt, valamint nála volt egy világosbarna, műbőr női táska is.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (3580 Tiszaújváros, Tisza út 2. szám), vagy munkaidőben hívja a 49/544-290-es telefonszámon az ügy előadóját.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top