Család

Nem alszik a plébános, miután kórházba juttatott egy kisfiút

A babócsai plébános kulcscsomót hajított a hittanórán rendetlenkedő gyerekek közé. Most lelkiismeret-furdalása van. A szülő feljelentést tett.

Kulcscsomójával akart rendet tenni a hittanórára járó gyerekek között a babócsai plébános – számol be a hajmeresztő esetről a sonline.hu. Nem azt a gyereket találta el, akinek szánta a figyelmeztetést, egy másik kisfiú sérült meg a fején a dobástól

Mivel a 9 éves gyerek szédült, hányingere volt, és a szemét sem tudta kinyitni, a szigetvári kórház gyermekosztályára került. Édesanyja azt nyilatkozta a sonline-nak, hogy megrepedt a fia  szaruhártyája, és több helyen bevérzett. Az ideget megsértették, ez hányingert és aluszékonyságot váltott ki nála.

“Azt mondta az atya, hogy megbánta, és felajánlotta, hogy a gyógykezelés költségeit kifizeti, de nem fogadtuk el. A barcsi rendőrkapitányságon feljelentést tettem, ők kikérik majd a látlelet a kórháztól. A fiam nagyon megszeppent az eset után, azt mondta, hogy soha többé nem akar hittanra járni.”

A babócsai plébános nem akart nyilatkozni az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top