Család

Mamuszban tűnt el a postáról a misckolci néni

79 éves miskolci idős nénit keres a rendőrség, aki szerdán mamuszban ment férjével a helyi postára, aztán egyszerűen nyoma veszett, a rendőrök sem tudják, hova tűnhetett.

A 79 éves idős asszony szerdán délután férjével ment a Miskolc-Szirmán található postára. Onnan ugyanakkor nem tudni, hová ment tovább, az asszony egyszerűen eltűnt. Halász Árpádnét a rendőrség is kereste, de nem bukkantak a nyomára.

Az eltűnt nyugdíjas nő nagyjából 160 centiméter magas, súlya 55 kilogramm, haja rövid, őszes színű, szeme kék színű, fogazata elől hiányos. Eltűnésekor sötét színű mamuszt viselt, szövetnadrágja szintén sötét, ujjatlan, fekete színű mellényt, alatta világoskék pulóvert vett föl.

A rendőrség kéri, ha bármilyen információtok van Halász Árpádnéról, tudjátok, hol lehet, láttátok őt, értesítsétek a miskolci rendőrkapitányságot, vagy tárcsázzátok a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, de bejelentést tehettek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számon is.

A postáról tűnt el az idős asszony

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top