Család

Janza Richárd barátnője: Tudjuk, hogy odafent lát minket

Szombat éjszaka a Szentendrei úton szenvedett halálos balesetet a kajakos Janza Richárd és D. Bálint. A sportoló barátnője azt mondja, a család megpróbál erős maradni a tragédia után.

Az elsődleges adatok szerint fékezés nélkül rohant a kajakos Janza Richárd és társa pirosnál álló autójába az a Mercedes, melynek sofőrjénél felmerült az ittas vezetés gyanúja is. A Blikk úgy tudja, hogy a vétkes sofőrt a kórházban kihallgatták a rendőrök, ám ő nem tett vallomást. A lapnak egy informátor négy üveg bornak megfelelő alkoholmennyiségről beszélt, bár ezt hivatalosan még nem támasztották alá.

Janza Richárd barátnője, Brigi 8 éve ismerte a fiút, egykor együtt kajakoztak. A lány a Blikknek elmondta, hogy Ricsi imádta a kocsikat, azon az estén is egy autós találkozón voltak. Végül hajnali kettőkor a rendőrök ébresztették Brigit és a fiú családját, hogy közöljék, a kajakos fiú többé nem jön haza.

“Mi mégis megpróbálunk erősek maradni, mert tudjuk, hogy odafent lát minket” – sírta el magát Brigi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top