Többgyerekes családokat vertek át

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az encsi szocpoltámogatás csalói összesen 600 millió forintot csaltak el. Olyan családokat vettek rá az építési kedvezmény igénylésére, akik egyébként nem voltak jogosultak a támogatásra.
2017. 03. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Többgyerekes családok nevében igényeltek szocpol támogatást csalók Encs környékén, Borsodban – számolt be a Tények. A csalók olyan családokat vettek rá az építési kedvezmény igénylésére, akik egyébként nem voltak jogosultak a támogatásra. A családok többsége soha nem is akart beköltözni ezekbe a házakba, a szocpol igénylésért cserébe pár százezer forintot kaptak az építtetőktől.

A 82 vádlottból nyolcvanegyet 1 és 4 év közötti börtönbüntetésre ítélt a miskolci bíróság, a vádlottak többségét költségvetési csalás miatt ítélték el.

Az encsi szocpoltámogatás csalói összesen 600 millió forintot csaltak el. A csalásban szinte mindenki benne volt, akinek köze volt az építési segélyekhez. Csaltak az építtetők, a kivitelezők, a műszaki ellenőrök és a Polgármesteri Hivatal építésügyi hatósági ügyintézői. Az építési vállalkozók a támogatásból minél kevesebb költséggel silány minőségben, alacsony készültségi fokig építették fel a házakat Encsen és környékén. Volt olyan ház, ahol sem víz, sem áram nem volt bevezetve.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus