Család

Eltűnt egy 13 éves lány Pesterzsébetről

Öt napja nem találják a pesterzsébeti tinilányt.

A 13 éves Tomana Dorina Ágnes 2017. március 12-én 17 óra körül a Budapest XX., Csorba utcai tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Tomana Dorina Ágnesről nem áll rendelkezésre fényképfelvétel. A lány 165 centiméter magas, normál testalkatú, haja színe festett aranyszőke és váll alá érő – derékig érő póthajat is szokott viselni, szeme barna. Eltűnéskor viselt ruházata nem ismert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt lány tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információt tud adni, hívja a 06-1-461-5170-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top