Család

Netes szenzáció lett az 5 árva testvér, akik egy családhoz szeretnének kerülni

Mióta csak felkerültek az internetre, a kansasi gyermekvédelmi hatóság ezrével kapja a leveleket olyan családoktól, akik szívesen örökbe fogadnák az öt picit.

“13 éve, mióta a hivatalnál dolgozom, még egyszer sem tapasztaltam ilyesmit. De még csak hasonlót sem” – nyilatkozta a Kansas City Starnak Corey Lada, majd hozzátette, nem csak őt, de munkatársait is nagyon megdöbbentette az a hatalmas érdeklődés, ami az öt testvért övezi. “Csak az elmúlt néhány napban több ezer kérelmet kaptunk velük kapcsolatban. Mindet olyan családoktól, akik bármit megtennének, ha Bradley, Preston, Layla, Landon és Olive hozzájuk kerülhetne.”

Netes szenzáció lett az öt árva testvér, akik egy családhoz szeretnének kerülni

Lada elmondta, a testvérek előéletéről az ő érdekükben nem oszthat meg részleteket: így egyelőre homály fedi azt is, miért vették el őket a szüleiktől, és azt is, miért külön-külön nevelőszülőknél helyezték el mind az ötüket. Az AdoptKSKids.org oldalára felkerült profiljuk szerint a testvérek legnagyobb vágya az, hogy mind az öten ugyanahhoz a családhoz kerülhessenek.

A rövidke, ám annál szívhez szólóbb bemutatkozásukból kiderül, hogy mind az öten aktív, életteli gyerekek. A legidősebb fiú, Bradley él-hal a zenéért, míg öccse, Preston harcos állatvédő. A nyolcéves Layla minden idejét a hip-hop tánc köti le, de szeret röplabdázni és baseballozni is. 6 éves öccse a Pokémonokat, míg kétéves húguk az öleléseket szereti legjobban.

A gyermekek örökbeadásáért felelős AdoptKSKids.org a hatalmas érdeklődés miatt kénytelen volt eltávolítani az oldaláról a testvérek profilját. Corey Lada elmondta, erre azért volt szükség, mert így is hónapokba telik majd, mire a gyerekekért érdeklődő összes családdal felveszik a kapcsolatot.

Olvass még többet az örökbefogadásról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top