Család

Búcsúlevelet is hátrahagyott a 18 éves benzinkutas ámokfutó

Négy benzinkutat rabolt ki egy férfi csütörtökön hajnalban Székesfehérvár közelében, majd balesetet szenvedett, végül öngyilkosságot követett el. Egy nappal a megdöbbentő esetet követően azt is tudni lehet már, hogy a rabló mindössze 18 éves volt.

A bonyhádi fiatalember elmenekült azt követően, hogy fegyverével négy benzinkutat rabolt ki az M1 és M7-es autópálya mentén. Székesfehérváron végződött ámokfutása és az élete is, az egyik körforgalomban fejbe lőtte magát.

A Blikk úgy tudja, a mindössze 18 éves Ádám édesapja Audi­jával és annak vadászfegyverével indult útnak. Először egy budaörsi benzinkútra rontott be, a fegyverrel hadonászva a bevételt követelte. Az alkalmazottak odaadták a pénzt, de közben a pánikgombot is megnyomták. A rabló egérutat nyert, mire a rendőrök a helyszínre értek.

A tárnoki benzinkúton ellenfelére talált, a kutas a bevételt követelőtől csak annyit kérdezett: “ugye, most viccelsz?”. Kiderült, szó sincs tréfáról, így itt is megkapta a bevételt a fiú. A kijáratnál dühében elsütötte a fegyvert. A Balaton felé vette az irányt, közben kirabolta a váli-völgyi pihenőhelynél, majd a Velencénél található kutakat is. A zsákmánnyal Siófokig menekült, majd a 7-es főúton visszafordult és Székesfehérvárig haladt. Itt ért véget a 18 éves fiú ámokfutása és az élete.

A szakközépiskolás diák egyik ismerőse szerint Ádám a legjámborabb fiúk közé tartozott, pénzre sem volt szüksége, mindent megkapott szüleitől. Hogy mégis miért rabolt és választotta az öngyilkosságot, még nem tudni. Azt viszont igen, hogy búcsúlevelet is hátrahagyott…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top