Család

A BBC élő adásába besétáló gyerekek másodszorra is elbűvölték a világot

Múlt héten valóságos világszenzáció lett Robert Kelly Korea-szakértőből és családjából, miután élő interjújának hátterében nem akármilyen műsort rendeztek a szobába beszabaduló gyerekei.

Robert Kellyről mi is megírtuk, hogy élő adásban égették be a gyerekei, amikor webkamerán keresztül adott interjút a BBC egyik műsorának. Komoly témáról volt szó, Kelly épp a koreai helyzetet boncolgatta, amikor a háta mögött kivágódott az ajtó, és először 4 éves lánya, Marion parádézott be a szobába, akit kisöccse, a mindössze 8 hónapos James követett, bébikomppal együtt.

A cuki kis lázadókat Kelly felesége próbálta eltakarítani a kamera látóteréből, de ezen a ponton már öles léptekkel haladtak a virális szenzációvá válás útján. Kelly eredeti interjúját, ami alább is látható, szűk hat nap leforgása alatt közel húszmillióan láttak már világszerte.

A szakértő most családjával együtt tartott sajtótájékoztatót, amelyen elmondta, örömükre szolgál, hogy az élő adásban elkövetett családi baki milyen sok embernek csalt mosolyt az arcára. A Korea-szakértő elmesélte, hogy feleségével együtt katasztrófaként élték meg a mulatságos pillanatot, amelyet követően Kelly telefonon kért bocsánatot a BBC-től.

“Tudtam, hogy ez nem kifejezetten professzionális, ezért elnézést kértem a BBC-től, és mondtam nekik, hogy megértem, ha ezek után nem akarnak többet szóba állni velem” – mondta Kelly, aki elmondta, hogy nagyon szeretik a gyerekeiket. Mint arra az internetezők is rámutattak, a Korea-szakértő igazán lelazulhatna egy kicsit, mert a gyerekei eszméletlenül cukik, és valószínűleg nincs ember a világon, aki megbotránkozott volna a jelenettől.

Apukájuk számára kiváló példát mutattak lazaságból a Kelly gyerekek, Marion ugyanis a sajtótájékoztatón rezzenéstelen nyugalommal fogyasztotta a nyalókáját, hogy abban a pillanatban az asztalra boruljon, amikor a híradó kamerái rá szegeződtek.

Marionnak kezd elege lenni az unalmas felnőttekből
Marionnak kezd elege lenni az unalmas felnőttekből

James ennél is lazább volt a sárga rugdalózójában, amikor pedig úgy érezte, itt a vége a sajtótájékoztatónak, a mikrofonok felé hajolva hangosan gurgulázni kezdett.

James véget vet a sajtótájékoztatónak <3
James véget vet a sajtótájékoztatónak

Természetesen az internetes népművészet is megörökítette már a Kelly család két szupersztár gyerekét, az alábbi kedves animáción.

A Kelly-gyerekek egy tökéletesen gifen megörökítve (Kép: Tumblr)
A Kelly gyerekek egy tökéletes gifen megörökítve (Kép: Tumblr)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top