Család

Megható levelet írt exének az anyuka

Borzasztóan nehéz, ha a válás a gyerekünk apjától választ el, de ilyenkor muszáj mindig a gyerek érdekeit előtérbe helyezni. Egy anyuka levélben mondta el, miért hálás exének.

Jessica Singleton megható Facebook-posztot írt egy férfiról, de ezúttal nem párját dicsérte szerelmes ömlengéssel, hanem exének tisztelgett szavaival. 

Jessica egy fotómontázst osztott meg gyereke apjáról, Jonról, az alábbi szöveggel: “Ő itt az exem. Még az aranynál is értékesebb. Olyan ember, aki egy centet sem költ magára, hogy mindig ki tudjon segíteni, ha a gyereknek szüksége van valamire. Olyan ember, aki azért vesz egy rakás mesefilmet, hogy az otthonomban nézhessem a gyerekemmel.”

Megható levelet írt exének az anyuka

Az anyuka azt is leírja, hogy férje nem csak a gyerekkel figyelmes, de még őt is meghallgatja, ha bármilyen problémája van, és mindig szívesen foglalkozik a kicsivel, ha neki egy kis pihenésre lenne szüksége. A nő így folytatja: “Olyan ember, aki nem felejti el “anyu pasiját”, mikor a gyereke a kedvenc embereit sorolja. Olyan ember, aki nálunk tölti az estét, ha valami elromlott a házban és meg kell szerelni.”

Megható levelet írt exének az anyuka 

A bejegyzést Jessica egy tanáccsal zárja, amiben arra kéri a szülőket, ne ellenségeskedjenek, mikor a gyerek boldogsága a tét. Bár már nincs együtt Jonnal, boldog, hogy a gyereke apjaként életében tudhatja a férfit, és tisztában van vele, hogy jó kapcsolatuk a gyereküknek kedvez.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top