Család

Nem volt jó ötlet mosógépben ringatni a gyereket

Felelőtlenség miatt állami gondozásba került annak a francia párnak a gyermeke, akit a mosógépben akartak elringatni. A 15 hónapos gyerek megsérült a rendhagyó altatásban, orvoshoz kellett vinni.

Remek ötletnek tartotta egy francia pár, hogy 15 hónapos gyermeküket mosógépük dobjában ringassák el. Bár a gépet nem kapcsolták be, az apa kezével megpörgette a dobot, a baba annyira megsérült, hogy orvoshoz kellett vinni. A gyermekorvos zúzódásokat fedezett fel a kisgyerek testén, ezért értesítette a rendőrséget.

A hatóság embereinek az anya végül elmondta, hogy párja halálosan megfenyegette őt, ha beszélni mer a történtekről. Elismerte azt is, hogy nem tett semmit, hogy megakadályozza a balesetet. A férfi határozottan tagadja a történteket, és állítja, csak ringatni szerette volna a gyereket.

 

A férfinak családon belüli erőszak mellett gyermek elleni erőszakért is felelnie kell, míg az anyát tétlensége miatt vonják majd felelősségre. Gyermeküket szociális gondozásba vette az állam – írja a L’Express.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top