Család

Rejtély, mi történik Sopronban. Most egy 16 éves fiú tűnt el

Rejtély, mi történtik Sopronban. Szinte nincs olyan hét, hogy ne tenne közzé a rendőrség felhívást, mert újabb tini tűnt el. Ezúttal egy 16 éves fiút keresnek.

Sopronban újabb tini eltűnését regisztrálta a helyi rendőrség. Ezúttal a 16 éves Károlyi Tivadart keresik, aki még február 20-án engedély nélkül ment el az egyik soproni gyermekvédelmi intézetből. A 16 éves fiú azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, a rendőrségi nyomozás sem jutott eredményre.

A tinédzser Tivadar nagyjából 160 centiméter magas, normál testalkatú. Haja rövid, barna színű épp úgy, ahogyan a szeme is.

Ha bármilyen használható információtok van a fotón látható fiú eltűnésével kapcsolatosan, esetleg láttátok, tudjátok, hol lehet, jelezzétek a Soproni Rendőrkapitányság elérhetőségein. Hívhatjátok az ingyenesen 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számot, de bejelentést tehettek a 107-es vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok egyikén is.

16 éves soproni tinifiú tűnt el
16 éves soproni tinifiú tűnt el

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top