Család

Otthon melege program: erre költhető a támogatás

Az Otthon melege program újabb pályázati anyagát csütörtöktől érhetitek el. És hogy ezúttal mire költhető a vissza nem térítendő támogatás? Részletezzük ezt is.

2017-ben is folytatódik az Otthon melege program. Csütörtöktől elérhető a családi házak és társasházak teljes fűtéskorszerűsítését, kazán- és konvektorcseréjét, valamint az olyan kiegészítő elemek, mint a kémények felújítását, cseréjét támogató pályázat.

A támogatási kérelmeket június 6-tól elektronikus úton nyújthatjátok be a pályázati portálon keresztül ügyfélkapus regisztrációval. A pályázattal maximum 700 ezer forintos támogatást nyerhettek, a vissza nem térítendő támogatás összege ugyanakkor nem haladhatja meg a felújítás teljes költségének a 40 százalékát.

Az Otthon melege program legújabb pályázatának keretösszege 3,5 milliárd forint, amely mintegy 7 ezer háztartás fűtésének korszerűsítését biztosíthatja.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatása szerint májusban újabb, 700-800 millió forintos keretösszegű pályázat kiírásával folytatódik az Otthon melege program.

Lakásfelújításra pályázhatsz az Otthon melege programban
Korszerűsítheted a lakást az Otthon melege programmal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top