Család

A Magenta 1-gyel bárhol otthon érezheted magad!

Ha eljött az idő, hogy első lakásodba költözz, vagy szívesen vennéd egy kézből a telekommunikációs szolgáltatásokat az otthonodba, érdemes megismerkedned a Telekom Magenta 1 kedvezménycsomagjával:
A Magenta 1-gyel bárhol otthon érezheted magad!
  • Minden fontos benne van:  A Magenta 1-ben minden telekommunikációs szolgáltatás benne van, amire az otthonodban és útközben szükséged lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefonszolgáltatás. 
  • Nemcsak beépített, hanem választható elemeket is tartalmaz: A kedvezménycsomagon belül a vezetékes internet csomagot és a havidíjas mobil díjcsomagot kínálatunkból te választhatod.
  • Összetartja a családot: Korlátlanul beszélgethettek családon belül, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft-ért havonta! Domino kártyás előfizetők is bevonhatók. Ha pedig Next díjcsomagot vonsz be a kedvezménycsomagba, akkor belföldön bármely alapdíjas irányban korlátlanul beszélgethetsz! Mindezen felül a csomagban kínált vezetékes telefonszolgáltatással bármilyen belföldi, alapdíjas szám havi 5000 percig plusz költségek nélkül hívható.
  • Megosztható: A családtagok különböző eszközökön – TV, tablet, okostelefon vagy PC – egyszerre tévézhetnek* vagy élvezhetik a szupergyors internet előnyeit.
    A csomagban akár 1000 Mbps kínált letöltési sebességű vezetékes internetszolgáltatás is választható, amennyiben az a címeden elérhető (a szolgáltatás elérhetőségéről cím alapján a Telekom honlapján lehet tájékozódni).

    A Magenta 1 kedvezménycsomaggal a gondtalan szórakozásnak nincsenek határai: a Szuper Családi HD TV csomag 106 csatornát + 24 HD csatornát kínál egyben, és ha a családtagok különböző műsorokat szeretnének egy időben nézni, akkor ott a TV GO (ha az adott helyen elérhető), amely az interneten keresztül – notebookon, táblagépen vagy okostelefonon – külön díj fizetése nélkül teszi lehetővé a tévézést, filmnézést*.

  • Több, mint a részek összege: Aki a Magenta1-et választja, kedvezőbb feltételekkel jut hozzá a benne foglalt egyes szolgáltatásokhoz, mintha külön-külön fizetne elő azokra, az extra előnyökről nem is beszélve.
  • Extra előnyök: Időröl időre újabb előnyökkel kedvezünk a Magenta 1-eseknek. Talán még emlékszel: tavaly nyáron mobilinternet adatkorlát nélkül netezhettek a Magenta 1-esek és a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik.
    Most a Magentás mobillal azonos Telekomos folyószámlán lévő többi mobil számára is elérhető a TVGO, maximális letöltési sebességgel!
    + 1 további előny: Most nemcsak az új mobil előfizetéssel okostelefont vásárló Magenta1 ügyfeleknek jár készülékkedvezmény, hanem az új otthoni előfizetéssel Magenta1 ügyféllé válók is 50.000 Ft kedvezménnyel juthatnak tévéhez, táblagéphez, notebookhoz vagy játékkonzolhoz a kínálatunkból.

 

A Magenta 1-gyel bárhol otthon érezheted magad!

A Magenta1 kedvezménycsomag további feltételei megtalálhatók a www.telekom.hu/magenta1 címen.

 

* Egy TVGO regisztrációhoz összesen egyidejűleg 2 különböző eszköz (PC, tablet vagy okostelefon) kapcsolható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top