Család

Ismerjétek meg Lucast, a világ legőrültebb nyusziját – videó

Hogy a nyulak unalmasak lennének, vagy mást sem tesznek, mint répát rágcsálnak egész álló nap? Akkor, íme a bizonyíték, hogy nagyon is mulatságosan tudnak viselkedni. Ismerjétek meg Lucast, a világ talán legőrültebb nyusziját.

Lucas, a nyúl. Viselkedik néha normális nyusziként is, amikor például nyugiban epret vagy salátalevelet rágcsál. Az esetek többségében viszont igencsak őrültnek tűnik – persze a szó vicces és pozitív értelmében. Akkor mindenképpen, amikor a vécépapír-gurigát próbálja begyűrni, vagy amikor a hatalmas tapsi fülét kergeti. Rendkívül mulatságos, amint megvadult nyúlként őrült tempóban futkos körben a lakásban, de az ugrándozását is imádjuk.

Hogy Lucas valóban őrült-e vagy csupán rendkívül lelkes, valójában teljesen mindegy. Nagyon cuki videója néhány óra alatt felrobbantotta a netet. Ismerjétek meg hát ti is Lucast, a nyulat. Ugye, máris szeretnétek egy hasonlót?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top