Család

Meglepő módon egészíti ki a gyest egy édesanya

Egy édesanya meglepő módját választotta a gyes kiegészítésének. Ötlete annyira bevált, hogy mára elképesztő módon pörög az üzlete.

Magyarországon legalább akkora piaccal rendelkeznek a használt játékok, mint például a kinőtt babaholmik. A profi kereskedők kilogrammáron vásárolják fel a megunt, de jó minőségű játékokat, majd a javítást és tisztítást követően komoly árréssel adják tovább azokat az online piactereken. A legnépszerűbbek az olyan emblematikus játékok, mint a Lego, a Duplo, a Matchbox, a Fabuland vonat vagy a Merkur fém építőjátékok.

A Pénzcentrumnak árulta el egy anyuka, hogy a gyermeke születése után a gyes kiegészítéseként kezdett használt játékokkal foglalkozni, üzlete gyorsan túlnőtte magát. A vásárlók többsége ugyanis nem engedheti meg magának, hogy új játékokat vásároljon, de a gyereket sem szeretnék megosztani a legnépszerűbb játékok nyújtotta élménytől.

Az online piactereken ma már profi eladónak számító édesanya szerint a kereskedelem kulcsa a magas minőség.

Pörögnek az online használt játékpiacok
Pörögnek az online használtjáték-piacok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top