Család

Tanulságos üzenetet írt Mosolyka a gondolat erejéről

Hozleiter Fanny, Mosolyka mindenkor megható üzenetet és videókat posztol a Facebookon. Hogy az ő példájából és mindennapi küzdelmeiből erőt kovácsolhattok magatoknak is, az csöppet sem kétséges. Mosolyka ezúttal óriási lépést tett. Mondhatni, szó szerint.

Megható, szívből jövő, ugyanakkor mosolyra fakasztó videót posztolt Hozleiter Fanny. A fiatal lánytól megszoktuk, ő sosem adja fel. A legmélyebb ponton is valami arra készteti, tovább kell lépni, meg kell oldani az éppen előtte tornyosuló feladatot. Ami a hősiesen küzdő Mosolykának óriási lépés, óriási erőfeszítés, az számunkra alig észrevehető, mindennapos cselekvés.

Mosolyka legújabb és ismét csak megható posztjában éjszakai küzdelméről mesél, a pozitív gondolat, az elszántság erejéről. Aztán arról a nagyon is fontos hozzáállásról, hogy a legtöbbször saját magunknak állítunk korlátokat. Vagy arról, hogy a düh sehová sem vezet. És még néhány rendkívül lényeges felismerésről. Hozleiter Fanny Mosolykától mindezt feltételek nélkül elfogadhatjuk.

Elzsibbadt a nyakam, a karom, az oldalam, és a combom. Nagyon fájt mindenem, ettől nyűgös lettem. Fel akartam emelni a fejem, megmozdítani a testem, megfordulni… s a francba, de az volt az első gondolatom, hogy nem megy. Azt nem tudom megcsinálni. Azt hiszem ez a “kimondott gondolat” arcon vágott.

Kezdetben brutálisan mérges, és dühös lettem, hogy annyira dolgozom azon, hogy lássam magam előtt. Elképzelem, ahogy sikerül, teszek érte, s közben a kis tudatalatti szörnyecske bekavar. Aztán a dühöm, átcsapott elszántságba, és örömbe. Elszántságba, hogy módosítom a beágyazódott kis gondolatot, és örömbe, mert felismerten a valódi akadályozó tényezőt.

De mi lenne, ha végre elengedném valóban a korlátjaimat? Mi lenne, ha végre elengedném korlátozó hiedelmeidet? Akkor mire lennék képes? Akkor mire lennél képes? Az biztos, hogy meg szeretném tudni! Nem tudom, Te hogy vagy vele, de arra jutottam, kilépek a “dobozból” és elhajítom még jobban a korlátozó hiedelmeket. Kiválasztom, és beépítem az életembe, hogy megy, átírom a gondolatot, és megcsinálom. Kicsiben kezdtem, és nagyra fejlesztem. Az első gondolat, amit átírok TUDATOSAN, – és azt hiszem, itt a kulcs –, hogy MEG TUDOM EMELNI A FEJEM. Mivel a gondolat ereje, tettekkel megerősödik, rágyúrok a fejemelésre, azokra az izmokra, amik ehhez kellenek.

Nézzétek meg Mosolyka teljes bejegyzését is tartalmazó videóját, vajon hogyan hatottak rá a pozitív gondolatok.

Címlapfotó: Mosolyka – Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top