Család

Imádni való szelfikkel bombázza unokáját a világ legcukibb nagymamája

Csodálatos módszert talált az idős hölgy arra, hogy részese legyen unokái mindennapjainak. Ezeket a fotókat ti is imádni fogjátok.

Ha jól emlékszem, legutóbb tavaly karácsony környékén kapta fel az internet újra azt a pontokból álló ábrasort, amin az látható, egy ember életében hány hónap és hét van abban az ideális esetben, ha 90 évig él. Mindenki megkeresheti magát, hogy hol tart az élete a pontok tengerében éppen. És ha belegondoltok, felnőttként hányszor találkozunk a szüleinkkel, nagyszüleinkkel – a többség leginkább hétvégén vagy havonta egyszer-kétszer –, akkor különösen elgondolkodtató ez az ábra.

Imádnivaló szelfikkel bombázza unokáját a világ legcukibb nagymamája

Sajnos hajlamosak vagyunk elrohanni egymás mellett, és aztán későn döbbenni rá, hogy mennyivel több időt kellett volna töltenünk a szeretteinkkel, és milyen jó lett volna, ha jobban jelen vagyunk egymás életében.

És hogy ezt miképp lehet kivitelezni, arra egy imádni való példa következik most. A Salt Lake Cityben élő Sierra Session nagyon szerencsés lány: a nagymamája egy igazi, vicces kis tündér. Minden áldott nap küld egy szelfit az unokájának, hogy tudtára adja, mennyire szereti. És a szelfik a legváltozatosabb helyeken készülnek. Például a dolgozószobában, az autóban vagy éppen a zuhanyzóban.

Szeretlek az Einstein Bagelből és Szeretlek az előszobából

 Szeretlek a zuhanyzóból

 

Miután Sierra a Twitteren lelkendezett arról, hogy milyen édes a nagyi, igazi internetes sztár lett a mama. Mikor unokája megkérdezte tőle, milyen érzés a sztárság, szokásához hűen egy mosolygós szelfivel köszönte meg mindenkinek a kedves szavakat a nagymama.

via

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top