Család

Szomszédja próbálta megerőszakolni a 8 éves kislányt

Egy nyolcéves kislányt próbált megerőszakolni egy 19 éves fiú Szankon, aki ellen eljárást indított a rendőrség. Az elkövető szabadlábon védekezhet.

Szexuális erőszak bűntette miatt nyomoznak a 19 éves R. Bertalan ellen, aki a Lokál szerint megpróbálta megerőszakolni a szomszédjában lakó 8 éves kislányt, Amandát. A bulvárlapnak a kislány édesanyja mesélte el, hogyan találta meg a szobában, lehúzott nadrágban az ágyon fekvő Amandát, akin a szomszéd srác “billegett”.

A fiút elzavarták és egyből jelentették az ügyet a helyi rendőrségen is. A nyomozóknak Amanda elmondta, hogy egyedül nézte a szobában a mesét, amikor a Bertalan bement hozzá. A 19 éves szanki fiatalt egyből őrizetbe vette a rendőrség, ám három nap után elengedték. Bertalan nővére szerint öccse csak fát vágni ment a szomszédba, nem akarta megerőszakolni a kislányt. A nő szerint öccse nagyon szereti a gyerekeket, és ezt érthette félre Amanda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top