Család

Megverte élettársát, aztán felgyújtotta a lakást

A családon belüli erőszak szerdára virradó éjszaka történt Verbócon. A részeg férfi megverte élettársát, majd rágyújtotta a lakást. Szerencsére a másfél éves kisfiú éppen a szomszédban volt, így neki nem esett baja.

A szlovákiai Verbócon él első emeleti lakásában a háromtagú család. Az élettársak egy másfél éves kisfiút nevelnek. A veszekedés idején és a tűz keletkezésekor a kisgyerek szerencsére a szomszédban volt.

Szerdára virradó éjszaka az édesanya kétségbeesetten kért segítséget szomszédjától, mert élettársa durván megtámadta és bántalmazta. A részeg férfi nem sokkal később az édesanyát befogadó szomszéd ajtaján dörömbölt, aki persze nem nyitott ajtót az erőszakos fickónak.

A férfi aztán visszament a saját lakásába, ahonnan perceken belül füst áramlott kifelé. A helyszínre érkező tűzoltók úgy tájékoztatták a Parametert, hogy a tüzet szándékosságból vagy felelőtlenségből okozhatták.

A tüzet okozó férfi annyira be volt rúgva, hogy kis híján elaludt az utcán. Aztán, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, elbújt az egyik szomszédnál. A fiatal édesanya érthetetlen módon semmit sem mondott a rendőröknek, hogy élettársa megverte, sőt állította, a férfinek semmi köze sincs a lakástűzhöz.

A durva erőszak és gyújtogatás Verbóc községben történt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top