Család

Magára tetováltatta mentett kutyája bélyegét

Megható dolgot tett az újdonsült kutyagazdi: hogy szolidaritását kifejezze, magára tetováltatta kedvence bélyegét.

Vanessa Marie Rose és Toby épp jókor találtak egymásra: már mindketten sok mindenen keresztülmentek, és épp egy szerető társra volt szükségük, hogy kicsit talpra álljanak.

Magára tetováltatta mentett kutyája bélyegét 

Toby hat évet töltött egy ketrecbe zárva, ahonnan csak rövid sétákra engedték ki, illetve csak akkor, ha tenyésztéshez használták. Az elhanyagolás, a szűk hely miatt a kutyának nem fejlődött megfelelően a teste, a bezártság és a kapcsolat hiánya szorongóvá, félőssé tette. Toby aztán egy agresszív gazdához került, aki szintén bántotta, majd egy olyanhoz, aki visszaadta, mikor úgy érezte, Toby “nem elég jó kutya”. Így került végül Vanessához, aki maga is mentális betegsége miatt keresett szerető négylábú társat.

Magára tetováltatta mentett kutyája bélyegét

Azóta elválaszthatatlanok, ahogy Vanessa fogalmaz: kölcsönösen megmentették egymás életét. A fiatal lány, hogy szeretetét kifejezze, magára tetováltatta a Toby füle mögötti bélyeget, hogy így fejezze ki szolidaritását, és erősítse meg a kettejük között lévő szeretetteljes kapcsolatot.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top