Család

Csodás Szépség és a Szörnyeteg-képsorozattal lepte meg kislányát a fotós apa

"Miért törődnék bele, hogy egy Justin Bieber-poszter lóg a szobája falán, amikor lehet ott helyette egy különleges közös kép is, amin együtt vagyunk."

Josh Rossi, az olasz származású amerikai fotós nem mindennapi meglepetéssel rukkolt elő kislánya közelgő születésnapjára. Rossi ugyanis úgy döntött, egy fotósorozat erejéig lánya kedvenc mesefilmjének, a Szépség és a Szörnyeteg szereplőivé változnak, melyhez a ruhát Ella Dynae tervezte.

Kép forrása: John Rossi / Instagram
Kép forrása: John Rossi / Instagram

Az apuka emellett az elmúlt hónapokban bejárta és le is fotózta az összes európai kastélyt, ami ihletője lehetett a Disney-kastélyoknak. “Szerencsére élnek még rokonaim Olaszországban, így néhány hetet náluk töltöttem és onnan autóztam a kastélyokhoz, a képekért” – nyilatkozta az apa az ABC News amerikai hírcsatornának.

Rossi a sorozat elkészülte után ezeket a képeket használta fel háttérként. Az eredmény pedig? Magáért beszél, szóhoz sem jutunk.

 

Olvass még többet a Szépség és Szörnyetegről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top