Család

Megindíttatta a szülést, hogy haldokló férje kézbe vehesse kislányukat

Az ausztrál édesanya rendkívüli dolgot tett, mikor kiderült, férje valószínűleg nem éli meg ötödik gyermekük születését: megindíttatta a szülést.

“Mikor tavaly télen, nem sokkal karácsony előtt kiderült, hogy a férjem szervezete legyőzte a hármas stádiumú vastagbélrákot, madarat lehetett volna fogatni velünk. Nyugodtan mondhatom, hogy ez a mostani volt életünk legboldogabb karácsonya” – kezdte a news.com.au ausztrál hírportálnak Diane Aulger.

Megindíttatta a szülést, hogy haldokló férje kézbe vehesse kislányukat

Az ötgyermekes anyuka elárulta, boldogságuk sajnos nem tartott sokáig: januárban férje, Mark váratlanul rosszul lett és összeesett. “Kiderült, hogy tüdőfibrózisa van, ami tulajdonképpen egy, a tüdőben lévő krónikus gyulladás, ami jelentősen rontja a tüdő működését.” Diane a lapnak elmondta, az alapos vizsgálatokat követően az orvosok szembesítették őket a drámai hírrel: Mark valószínűleg nem éli meg kislánya születését.

Ha csak arra gondoltam, hogy egyedül leszek, mikor a lányom világra jön, elszomorodtam. Épp ezért úgy döntöttem, előbbre hozom a szülés időpontját, hogy a férjem is ott lehessen mellettem.” Miután Diane orvosa is rábólintott a dologra, megindították a szülést. Mark végig felesége mellett volt, így miután lánya világra jött, ő volt az első, aki kézbe vehette.

Megindíttatta a szülést, hogy haldokló férje kézbe vehesse kislányukat

“Mark 45 percig dajkálhatta a lányunkat, mielőtt kómába esett – mondja Diane, majd hozzáteszi, férje két nappal később halt meg a betegsége következtében. – Semmi mást nem akartam ezen a világon, csak azt, hogy Mark mellettem legyen, és lássuk felnőni a gyermekeinket. Nagyon hiányzik.

Olvass még többet a szülésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top