Család

534 lányt köszöntött Valentin-napon a 14 éves srác

Pazar meglepetést talált ki a 14 éves fiú Valentin-napra. Az iskola összes lánytanulóját felköszöntötte. Valami egyedit és különlegeset szeretett volna. Sikerült neki.

A 14 éves Tryston gondolt egy nagyot, és minden lányt csokival lepett meg Valentin-napon a utahi suliban. A különleges és igencsak egyedi meglepetésre hetek óta készült.

Hogy megtudja, összesen mennyi lány tanul az iskolában, fölkereste az igazgatót, akinek elmondta tervét, és azt, hogy akkor bizony 537 csokit vásárol Valentin-napra. Aztán hazament, és az ötletét édesanyjának is elmesélte, akit igencsak lenyűgözött a hétköznapinak csöppet sem nevezhető javaslat.

Anya és fia együtt mentek el a közeli csokoládégyárba, ahol ingyen kapták meg mind az 537 csokit. Tryston komoly mentális problémákkal, depresszióval küzdött a múltban. A csokoládégyárban elmesélték a fiú történetét, és azt is, milyen sok tinédzser küszködik lelki problémákkal. Tryston Valentin-napi meglepetése nem öncélú volt, mindenkinek örömet szeretett volna okozni.

A gyárban kiderült, a hölgy, aki fogadta őket, nagyon is ismeri a tinik problémáját, kamaszlánya is szenvedett egykor a depressziótól. A fiú ötlete hallatán azonnal felajánlotta, ingyen adja a Valentin-napi csokikat az iskolás lányoknak.

534 lányt ajándékozott meg Valentin-napon
Tryston mind az 534 lányt megajándékozta Valentin-napon

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top