Család

Beszóltak az amputált lábú lánynak, mert nem adta át az ülőhelyét a buszon

RoborGirl néven blogot ír, motiváló előadásokat tart a lábprotézissel élő Lukoviczki Réka. Gyanútlanul olvasott egy buszjáraton, amikor nem várt beszólást kapott.

RobotGirllel, vagyis Lukoviczki Rékával az NLCafén is olvashattatok interjút korábban. Most a blogjában írt le egy “tömegközlekedős esetet”, azt írja le, hogyan szólt rá egy anyuka vagy pedagógus a buszon, amiért nem adta át a helyét. 

“Olyan jól belemélyedtek Önök a könyvükbe, nem kéne inkább átadni a helyüket másoknak? Nézzenek hátra, gyerekek állnak a buszon, Önök meg ülnek, felháborító!” Első körben köpni-nyelni nem tudtam… most tényleg leszidott, mert ülök? Most tényleg kössem az utasok orrára, hogy nekem milyen bajom van? Sok hümmögés után csak annyit tudtam kinyögni neki, hogy: »Elnézést kérek, hiányzik a lábam«. Mondanom sem kellett, mekkora kínos csend kerekedett, a többi történés pedig összefoglalható abban, hogy még én szégyelltem magam a nő miatt. Én hülye.” – A teljes bejegyzést Réka blogjában olvashatjátok el!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top