Család

Otthonából tűnt el a 47 éves Zsuzsanna

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 47 éves helybéli nő megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Bakai Zsuzsanna eltűnése ügyében. A 47 éves nő 2017. február 10-én lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta semmi hír sincs róla – írja a police.hu.

Ez is érdekelhet Megnézem

Bakai Zsuzsanna 165 centiméter magas, 50 kilogramm, vékony testalkatú, haja barna, váll alá érő, általában copfban hordja. Eltűnésekor feltehetően barna kabátot és csizmát, fekete nadrágot, szürke pulóvert, valamint szemüveget viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top